Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Lana Del Ray # artist of the month



Κάποια αστέρια ανατέλλουν. Κάποια πέφτουν. Κάποια άλλα μπαίνουν στην ατμόσφαιρα σαν να τα έχει ωθήσει μια κοσμική δύναμη. Στην τελευταία κατηγορία ανήκει το αστέρι της Lana Del Ray

Η Lizzy Grant – όπως είναι το πραγματικό όνομα της τραγουδίστριας – μεγάλωσε στο Lake Placid, ένα νοσταλγικό μέρος, έξι ώρες μακριά από τo New York. Στα 15 της μπήκε σε οικοτροφείο στο Connecticut, «Ένα είδος πειθαρχημένης τρέλας…» όπως το περιγράφει η ίδια. 

Στα 18, έκανε το όνειρο της πραγματικότητα και πήγε στη Νέα Υόρκη, την πόλη που λάτρευε πάντα. Εκεί ξεκίνησε την ζωή της από την αρχή, αλλάζοντας πρώτα το όνομα της. Έτσι, γεννήθηκε η Lana Del Rey. 



Το πρώτο βήμα στον χώρο της μουσικής η Lana το έκανε με μια μπαλάντα σε ένα rock-bar και από εκείνο το βράδυ κάτι άλλαξε μαγικά. Με επιρροές οπτικές αλλά και μουσικές, με  την αγάπη της για τον David Lynch, τις μαυρόασπρες ταινίες των 50s, το Coney Island, την Hip-Hop και τον έρωτα, η Lana συνεχίζει να εκφράζεται μέσα από τα τραγούδια της. 

Στις 16 Οκτωβρίου 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο της single «Video Games» / «Blue Jeans» σε ύφος που περιγράφει η ίδια ως Hollywood Sadcore ενώ αυτοχαρακτηρίζεται ως «Gangsta Nancy Sinatra». Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη επιτυχία που ανέβασε μόνη της στο Youtube, την οποία δούλευε κάθε μέρα πετυχαίνοντας χιλιάδες views. Μέσα από αυτή τη δουλειά αυτή, κατάφερε να εκφράσει όλα της τα συναισθήματα, τον πόνο για τη ζωή, την αγάπη και την ιδέα του θανάτου μέσα από την τέχνη. 



Όλα αυτά τα συναισθήματα και οι σκέψεις της θα εκφραστούν μέσα από το ντεμπούτο άλμπουμ της Lana Del Rey που θα κυκλοφορήσει αρχές του 2012.

Enjoy:


Πηγή: mtv push

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου