Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Next Best Thing # Michael Fassbender



Eκτός από τον Ράιαν Γκόσλινγκ, ο Μάικλ Φασμπέντερ είναι ο άλλος κινηματογραφικός σταρ που θα μας απασχολήσει έντονα φέτος. Με εμφανίσεις σε αρκετές ταινίες, δεν αποκλείεται να κονταροχτυπηθεί στα Όσκαρ με τον Γκόσλινγκ. Αλλά ακόμα και αν δεν γίνει αυτό, ο Γερμανοϊρλανδός ηθοποιός έχει φτιάξει ένα βιογραφικό που πολλοί συνάδελφοί του θα ζήλευαν: Ντροπή του Στιβ ΜακΚουίν, Haywire του Στίβεν Σόντερμπεργκ, Τζέιν Έιρ, Prometheus του Ρίντλεϊ Σκοτ, A Dangerous Method του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ.



Εάν ο χαρακτήρας του στην ταινία Ντροπή είναι εθισμένος στο σεξ, ο ίδιος ο Φασμπέντερ μοιάζει εθισμένος στη δουλειά.

Καταφέροντας να ισορροπήσει ανάμεσα σε περιπέτειες τύπου 300 και σε δράματα χαρακτήρων όπως το Fish Tank της Άντρεα Άρνολντ, στο οποίο ερμηνεύει έναν άνδρα που κάνει σχέση με μία γυναίκα, αλλά προσεγγίζει ερωτικά και την ανήλικη κόρη της, ο Μάικλ Φασμπέντερ αρέσκεται στο να ερμηνεύει ρόλους σε πολλά και διαφορετικά είδη.

Για παράδειγμα στο A Dangerous Method του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ αναλαμβάνει τον ρόλο του ψυχαναλυτή Καρλ Γιούνγκ. Λίγους μήνες νωρίτερα είχε ερμηνεύσει τον Μαγκνίτο στο X-men: Η Πρώτη Γενιά στο πλάι του Τζέιμς ΜακΆβοϊ.

Στη σκηνή, ο ηθοποιός ανέβηκε σε ηλικία 17 ετών. Μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε σκεφτεί να κάνει διάφορα επαγγέλματα: δικηγόρος, αρχιτέκτονας, ακόμα και πολεμικός ανταποκριτής...



Πηγή : http://www.in.gr

*To Ντροπή θα προβληθεί στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2012. Το A Dangerous Method θα προβληθεί και αυτό μέσα στους επόμενους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου