Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Moves Like A Jagger



Με το Moves Like Jagger, τη συνεργασία, δηλαδή, της Christina Aguilera και των Maroon5, να έχει περάσει από το Νο 1 του Billboard Hot 100  αναφερόμενο στην κίνηση του MickJagger που έχει κάψει καρδιές για δύο τουλάχιστον δεκαετίες - κάνουμε μία διαφορετική ανάρτηση σήμερα αφιερωμένη στον Mick που στα 68 του συνεχίζουμε να τον  θαυμάζουμε  για το πόσο απίθανος είναι μουσικά και στυλιστικά.



Georgia May Jagger


Όπως ήταν προφανώς αναμενόμενο, το rock chic(k) τίμησαν πολλοί σχεδιαστές με αποτέλεσμα να επανέρχεται δριμύτερο σαν στιλ αν και ποτέ δεν είχε πραγματικά φύγει από τις βιτρίνες.Το νεο-grunge τώρα φέρνει μαζί του (παρακαταθήκη από το punk) τις αθάνατες αρβύλες Doc Martens, όμως πιο ελαφρές, πιο κομψές, πιο αιώνιες. Οι fashion bloggers στήνουν τα Docs τους και τα φωτογραφίζουν σε κάποιο urban σκηνικό, που να παραπέμπει σε εποχές που η street fashion είχε λόγο πριν προσκυνήσει τον υπολογιστή για να πάρει εντολές. Οι κλασικές Steven Tyler γραμμές, και το hippie look δεν έλειψαν από τις πασαρέλες, όπου τα φουλάρια ‘χόρευαν’στο ρυθμό του - σωστά μάντεψες -Mick Jagger, δένοντας τη μόδα στο άρμα της γλυκιάς παρακμής της.

Και τέλος είναι τα T-shirts, η ατέρμονη συλλογή από μπλουζάκια με το όνομα και το logo συγκροτημάτων. Αυτά τα T-shirts που πουλάνε πάρα πολύ συχνά περισσότερο από τη μουσική του γκρουπ ή του καλλιτέχνη ανεξάρτητα από τη μουσική του, απλά σαν: «ωραίο σχέδιο, το θέλω τώρα!» 






Thanks to Billboard, JumpingFish

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου