Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

PLAYGROUND NOISE – Swinging Lowdown/This World 7” Vinyl


Κυκλοφορεί στις 13 Φεβρουαρίου!
Το Swinging Lowdown/This World είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες στο online shop της Inner Ear. Τα κομμάτια του 7ιντσου είναι διαθέσιμα για δωρεάν download στη σελίδα της Inner Ear στο Bandcamp http://innerear.bandcamp.com 

Οι παλιοί καλοί καιροί του βινυλίου ήθελαν τους καλλιτέχνες να κυκλοφορούν πάντα ένα 7ινσο (καμιά φορά και περισσότερα) πριν την κυκλοφορία του album τους.  Ήταν μια πρώτη γεύση από αυτό που θα ακολουθούσε, ή το επίσημο βάπτισμα για τους πρωτοεμφανιζόμενους. Το πρώτο 7ιντσο των Playground Noise, σπάνιο είδος εν έτη 2008, έχει εξαντληθεί εδώ και καιρό, ενώ το περσυνό ντεμπούτο album τους, με τίτλο το όνομά τους, ενίσχυσε και με το παραπάνω τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις που προκάλεσαν με την πρώτη τους δισκογραφική απόπειρα και επιβεβαίωσε την καλή φήμη που είχαν ήδη ως μπάντα από τα live τους.

Το δεύτερο 7ιντσο, που κυκλοφορεί τον Φλεβάρη από την Inner Ear, παραμένει πιστό στον κιθαριστικό indie ήχο  του Πατρινού συγκροτήματος, με την προσθήκη νέων στοιχείων στην ενορχήστρωση και στους στίχους να επηρεάζουν υφολογικά την ατμόσφαιρα των κομματιών, χωρίς να απειλούν τη γερή μουσική βάση της μπάντας.  Οι Playground Noise συνεχίζουν να παρακολουθούν τις ζωές αυτών που χορεύουν στο κενό αψηφώντας τον κίνδυνο της πτώσης, μόνο που αυτή τη φορά οι ήρωές τους πέφτουν με περισσότερο στυλ και λίγο φως έρχεται να παίξει με το σκοτάδι. “A part of nothing/Apart from everything/I can still breathe/I’m doomed but still I breathe”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου