Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

WEEKLY WHISPERS # 2


Η features editor Αθηνά Μπούτιβα κάθε εβδομάδα γράφει , σε key points,  τα συν και πλην της.
+

9η Athens Xclusive Designers Week
Από 19-22 Μαρτίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου της Εθνικής Ασφαλιστικής, θα παρουσιαστούν οι νέες συλλογές από διεθνείς και Έλληνες Σχεδιαστές όπως ο Angelos Frentzos, Antoine Antoniadis, Chara Lebessi και Miltos.

Το νέο σχέδιο νόμου για την Προστασία των ζώων
Απαγορεύεται ρητά η συμμετοχή κάθε είδους ζώου σε τσίρκο ή άλλο παρεμφερές δημόσιο θέαμα, καθώς και οποιαδήποτε δημόσια έκθεση ζώου για κερδοσκοπικό σκοπό - οι παραβάτες διώκονται ποινικά. 

Σεμινάρια Φροντίδας Ατόμων με Αλτσχάιμερ
Πραγματοποιήθηκαν στις 19/03 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Περιμένουμε δυναμική συνέχεια.

Food and the city
Εξαιρετική ήταν η τελευταία εκπομπή με θέμα το Κολωνάκι. Όπως ο Βασίλης Καλλίδης έτσι και εγώ σας προτείνω ένα cappuccino στο Rosebud, στη Σκουφά, (ίσως ο καλύτερος της πόλης) και έπειτα φαγητό στην "Αγορά . Δοκιμάστε το πικάντικο σπαγγέτι με κοτόπουλο και για επιδόρπιο μους σοκολάτα!

-
Beyond Scared Straight
Μια ημέρα στη φυλακή, ελεύθερος για μια ζωή, είναι το σλόγκαν του νέου ριάλιτι το οποίο ακολουθεί παιδιά και εφήβους ηλικίας 10-17 ετών, που παρουσιάζουν παραβατική συμπεριφορά, να περνούν μια ημέρα στη φυλακή. Στόχος ο εκφοβισμός ώστε τελικά να απέχουν του εγκλήματος.

Σακούλες εμετού
Προορίζονται για όσους έχουν κουραστεί με τον θόρυβο γύρω από τον επικείμενο γάμο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Κοστίζουν 3,5 ευρώ η μια και πάνω τους υπάρχει η φωτογραφία του ζευγαριού με επιγραφή thrown up ένα λογοπαίγνιο μεταξύ του throw up(κάνω εμετό)και του throne(θρόνος). Άκομψο!

Εταιρία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας
Βάσει έρευνας  της στο 70% των γυναικών έχει ελλατωθεί η ερωτική επιθυμία τον τελευταίο χρόνο. Αυτό που θα απασχολήσει τα ζευγάρια στο άμεσο μέλλον είναι η συναισθηματική τους επιβίωση στο πλαίσιο των περιορισμένων υλικών δυνατοτήτων.
Μην το πεις στη νύφη
Καλύτερα μέχρι και να πάρεις δάνειο για να παντρευτείς παρά αυτό! Επίσης, υπάρχει και η λύση του πολιτικού γάμου που στοιχίζει μόνο 50ευρώ!

aboutiva@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου