Κυριακή 3 Απριλίου 2011

WEEKLY WHISPERS # 4


Τα συν και πλην της εβδομάδας, από την features editor, Αθηνά Μπούτιβα.


+Athens Fashion Week

30/03-03/04 στη "Τεχνόπολις"του Δήμου Αθηναίων,στο Γκάζι θα παρουσιαστούν οι τάσεις για το χειμώνα 2011-2012. Στη διοργάνωση συμμετέχουν μεταξύ των άλλων οι Aslanis, Makis Tselios, Kathy Heyndels, Nikos-Takis και ο Vrettos Vrettakos. Be there!


+Levis


Είσαι γυναίκα και δεν ξέρεις ποιος τύπος jean σου ταιριάζει;Τώρα μπορείς να κλείσεις ένα on-line ραντεβού με έναν στυλίστα της Levi's,ο οποίος θα σε μετρήσει και θα σου πει ποιος από τους τρεις τύπους Levi's Curve ID είναι ιδανικός για το σωματότυπο σου. Super!

+Bazzaar

Τα Simple Caractere από τις 28/03-14/04 έχουν bazaar σε αγαπημένα brands όπως Burberry, DVF, DKNY, Marc by Marc Jacobs, Emilio Pucci, MK, Pinko... με εκπτώσεις από 50-80%.

+Sweet Ballerinas

Αν θες να είσαι μέσα στη μόδα όπως η Kate Moss δεν έχεις παρά να επισκεφθείς ένα κατάστημα "Καλογήρου" για να αγοράσεις ένα υπέροχο ζευγάρι "Sweet Ballerinas". Είναι ψαγμένες plus από διαφορετικά υλικά.

+Έξοδος

Αφού πρώτα περάσεις μια βόλτα από τα καταστήματα της Βουκουρεστίου και της Ερμού μετά επιβάλλεται μια στάση στην οδό Ρόμβης. Πρώτα για φαγητό στο "Φίλεμα" και έπειτα για ένα χαλαρωτικό χυμό στο "Bliss". Να δοκιμάσετε τα βιολογικά τρουφάκια...Yum!

+Μετρό Συντάγματος

Από 01-03/04 πραγματοποιείται το Bazaar της Unicef όπου μπορείτε να βρείτε λαμπάδες,κάρτες και δώρα. Επίσης από 04-06/04 κάνετε μια στάση για να αγοράσετε βιολογικά και τοπικά προιόντα, ρούχα, παπούτσια και είδη σπιτιού σε συμφέρουσες τιμές.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κέντρο Φροντίδας Μητέρας&Παιδιού.


-Ευγενία Μανωλίδου

Η Κυρία "Τέλεια"τα έχει βρει πολύ δυσκόλα στο live καθημερινό πρόγραμμα που παρουσιάζει. Ευγενία, τώρα...χορεύουμε!!


-Καιρός

Σκωτσέζικο ντους!

-Νόμος για τη Δωρεά Οργάνων


Όλοι οι Ενήλικοι Έλληνες θα είναι εν δυνάμει δωρητές οργάνων βάση νόμου που προωθεί το Υπουργείο Υγείας εκτός αν δηλώσουν εν ζωή ρητά το αντίθετο στον Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων. Αν κάποιος έχει έναν αιφνίδιο θάνατο π.χ.από τροχαίο ατύχημα και δεν πρόλαβε να κάνει την δήλωση σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται;Τον φόβο της εκμετάλλευσης τον έχει σκεφτεί κάποιος;

aboutiva@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου