Κυριακή 10 Απριλίου 2011

WEEKLY WHISPERS # 5

Τα συν και πλην της εβδομάδας από την features editor , Αθηνά Μπούτιβα.



+Μυστικό Fashion Sale


Κυδωνιών 1 και Πειραιώς 222 από τις 08/04-10/04 το βράδυ στον δεύτερο όροφο του κτιρίου φιλοξενούνται πολλά από τα καλοκαιρινά δείγματα του 2011 της εταιρίας Shop&Trade με έκπτωση 60%. Ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες. Οι ψαγμένοι επιλέξτε Designers Remix Collection ενώ όσες αισθάνεστε sexy οπωσδήποτε Nolita.

+ Fashion Bazaar

07-20/04 μην χάσετε το Bazaar της Fashion Lobby. Οι εκπτώσεις για brands όπως Dsquared, Corleone, Frankie Morello, Patrizia Pepe ξεκινούν από 70% και φθάνουν μέχρι το 90%. Επίσης, από τις 15-18/04 θα πραγματοποιηθεί της FFG εδώ οι εκπτώσεις θα φθάσουν το 80% σε επώνυμες μάρκες όπως DKNY, Ted Baker, Seven7 και Calvin Klein.

+Φιλανθρωπικά Bazaar

10-19/04 στην "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων θα βρείτε λαμπάδες, κορνίζες, κάρτες και δώρα. Τα έσοδα θα διατεθούν στην "Ανάσα" Κέντρο αποκατάστασης ψυχικής υγείας. 13-15/04 στο μετρό Συντάγματος λαμβάνει χώρα εκδήλωση του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες. Εκτός από παζάρι συμπεριλαμβάνονται πολιτιστικά και ψυχαγωγικά δρώμενα (θέατρο, καραγκιόζης, κουκλοθέατρο κ.ά. ).

+Σάκης Ρουβάς

Αγοράζοντας την συλλεκτική συσκευασία των Trident senses με τη φωτογραφία του Σάκη συμβάλλεται και εσείς στο έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο "Ελπίδα"!

+Jennifer Aniston, Demie Moore, Alissia Kiss

Η καθεμία θα σκηνοθετήσει από μία ταινία μικρού μήκους με θέμα τον καρκίνο του μαστού. Πρόκειται για μια παραγωγή του αμερικάνικου καλωδιακού καναλιού LIFETIME, που στόχο έχει να ενισχύσει τις οργανώσεις και τις έρευνες για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

-Yves Saint Laurent

Μήνυση του κατέθεσε ο Christian Louboutin για εμπορική ζημιά και ζητάει 1εκατομμύριο δολλάρια γιατί χρησιμοποιεί και εκείνος κόκκινες σόλες στα παπούτσια που πουλάει σε πολλά καταστήματα της Νέας Υόρκης. Gee!

-Mr Big

Ο πρωταγωνιστής του Sex and the City, Chris Noth περπάτησε στην πασαρέλα του φιλανθρωπικού event "Dressed To Kilt" φορώντας μόνο τη φούστα του και ξεχνώντας το εσώρουχο του...!

-Αλάτσι

Είναι από τα εστιατόρια που δεν πρέπει KANEIΣ να επισκεφθεί εκτός και αν κάνει δίαιτα και πάει μόνο για ποτό
!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου