Κυριακή 17 Απριλίου 2011

WEEKLY WHISPERS * 6

Η features editor Αθηνά Μπούτιβα κάνει τον απολογισμό της εβδομάδας που πέρασε...
 
+Μυστικό Fashion Bazaar

Από τις 15 Απριλίου και για έναν ολόκληρο μήνα σε ένα νεοκλασικό κτίριο στην οδό Σκουφά 22 στο Κολωνάκι πραγματοποιείται το Fashion Circus Bazaar. Νέες παραλαβές και μοναδικά stylist κομμάτια με έκπτωση από 50-80%. Ανδρικά και γυναικεία ενδύματα, παπούτσια, τσάντες καθώς και αξεσουάρ από κορυφαίους σχεδιαστές και brands όπως:Dsquared2, D&G, Burberry, Boss, Ralph Lauren, DVF, Moschino, Cavalli, Galliano, Prada, Miu Miu, Trussardi, Nolita και Diesel. Μη λείψει κανείς!!

+ Φιλανθρωπικά Bazaar

Έως τις 23/04 στα καταστήματα Attica στην Πανεπιστημίου και στο Golden Hall υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι όπου πας και αφήνεις ένα χρωματιστό αποτύπωμα της παλάμης σου. Όσο περισσότερα αποτυπώματα τόσο μεγαλύτερο θα είναι το χρηματικό ποσό που θα δοθεί στην ΕΛΕΠΑΠ. Από 15-20/04 στο Athensheart θα βρείτε λαμπάδες, διακοσμητικά και δώρα τα χρήματα θα δοθούν για την ενίσχυση των σκοπών του "Χαμόγελου του Παιδιού".

+Kenzo

Ο Antonio Marras από τον γνωστό οίκο εμπνεύστηκε από τα γαλλικά Laduree Macaroons γλυκάκια και τα έκανε τσαντούλες. Η νέα Macaron συλλογή διατίθεται σε οκτώ διαφορετικά τσαντάκια από 195-225 ευρώ. Αξίζουν!

+D&G

Ο γνωστός οίκος δημιούργησε λευκά T-shirt με την αγαπημένη ηρωίδα των παραμυθιών, Χιονάτη. Η τιμή τους 120 ευρώ. Μμμ...

+Manolo Blahnik for Tous

Το περίφημο Campari Shoe που λάτρεψε η Κάρι Μπράντσο, έγινε μενταγιόν. Το εμβληματικό γοβάκι κοντεύει ήδη να γίνει sold out από το Μανχάταν μέχρι την Αθήνα. Κυκλοφορεί σε ασημί, χρυσό ή χρυσό με ένα διαμάντι και σε τρία μεγέθη.

+Gwyneth Paltrow

"My father's Daughter" ονομάζεται το βιβλίο συνταγών που έγραψε και αφιέρωσε στον πατέρα της η γνωστή ηθοποιός. Ήταν αυτός που την μύησε στην κουζίνα. Μεταξύ των 150 συνταγών θα βρείτε πως φτιάχνετε εύκολες αλλά πεντανόστιμες συνταγές όπως κοτόπουλο με πατάτες και τα μακαρόνια με σάλτσα. 

+Άννα Βίσση

Συναυλία πραγματοποίησε στο ΟΑΚΑ για τον ερασιτέχνη ΠΑΟ. Πότε θα πάρουμε πρωτάθλημα στο ποδοσφαίρο;
-Catherine Zeta-Jones

Εισήλθε σε ψυχιατρική κλινική για να καταπολεμήσει την μανιοκατάθλιψη. 
Be strong!!

-John Galliano

Εκτός του ότι απολύθηκε από τον οίκο Dior πλέον "απολύθηκε επίσημα" και από την εταιρεία που φέρει το όνομα του και σε ποσοστό 91% ανήκει στον όμιλο Dior. Σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε..

-35,09

Μια γιαπωνέζικη εταιρεία καλλυντικών, η SK-II, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Φουκούι, προσδιόρισε ότι το σημείο καμπής της ομορφιάς είναι η ηλικία των 35,09 περίπου 33 ημέρες μετά τα γενέθλια. Λένε, ότι από εκείνο το πρωί αρχίζεις να δείχνεις μεγαλύτερη. Και δεν είναι μόνο αυτό. Από εκείνη τη στιγμή οι καθημερινές ταλαιπωρίες καταγράφονται στην εμφάνιση.

-Αθήρι
Ενδιαφέρουσες ιδέες όμως το φαγητό ...δεν τρώγεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου