Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Weekly Whispers

 Η Αθηνά Μπούτιβα επιλέγει...



+Azzedine Alaia

Μετά από 8 χρόνια αποχής από τις πασαρέλες, ο πλέον αντισυμβατικός και ταλαντούχος σχεδιαστής μόδας, έκλεισε με την επίδειξη του την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι. Είδαμε, πλούσιες Mongolian γούνες, μοναδικά κροκό δερμάτινα και φορέματα αριστοτεχνικά ραμμένα. Την επίδειξη παρακολούθησαν η Donatella Versace, η Naomi Campbell και η Sofia Coppola. Παραλειπόμενο, δεν παραβρέθηκε κανείς από τη Vogue.

+You can't fake fashion

Το eBay και ο οργανισμός CFDA (Council of Fashion Designers of America), λανσάρουν μαζί μια νέα σειρά από tote τσάντες με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο ενάντια στα ψεύτικα προιόντα. Το μήνυμα αποτυπώνεται και πάνω στις τσάντες. Μερικά από τα μεγάλα ονόματα που συμμετέχουν στην ενέργεια αυτή, είναι και οι Diane Von Furstenberg, Tory Burch, Morchesa, Kenneth Cole και Coach.

+Salvatore Ferragamo and Bulgari

Ο οίκος Salvatore Ferragamo συνεργάζεται επίσημα με τη διάσημη εταιρεία κοσμημάτων Bulgari. Η σειρά κοσμημάτων Ferragamo θα αντικατοπτρίζει την κληρονομιά και τη φιλοσοφία του οίκου, ενώ θα "παίζει" με τα πιο γνωστά σύμβολα του πάνω σε χρυσό, ασήμι, πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους. Η κολεξιόν αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Οκτώβριο σε περιορισμένο αριθμό καταστημάτων Ferragamo σε όλο τον κόσμο.

+Diamond Lights

"To me, diamonds are surrounded by a mystic, romantic feeling, which I Like". Είναι μερικά από τα λόγια του Σουηδού γραφίστα EricTherner για να μας εξηγήσει το πως εμπνεύστηκε να μετατρέψει το κρύσταλλο μιας απλής λάμπας του εμπορίου στο σχήμα του διαμαντιού. Στοιχίζει μόνο 29 ευρώ, ταιριάζει απόλυτα σε όλα τα chic σπίτια. Μου αρέσουν πάρα πολύ και περισσότερες λεπτομέρειες στο wwww.erictherner.com!!

+Jean Paul Gaultier

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο, ανακοίνωσε το ανανεωμένο του website, jeanpaulgaultier.com! Στο διαφημιστικό βλέπουμε σε animation γνωστά αντικείμενα του οίκου καθώς και τον ίδιο τον σχεδιαστή.

+Έξοδος

Οι παλιοί φίλοι, ΠΥΞ-ΛΑΞ, ξανασυναντιούνται στη σκηνή στις 13 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Πρόκειται μάλιστα για μία συνάντηση φόρο - τιμής στη μνήμη του πολυαγαπημένου τους φίλου, συνεργάτη και συνοδοιπόρου, Μάνου Ξυδούς. Να είστε όλοι εκεί!

+Τηλεοπτικά

Διευρύνεται η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 με αρχηγό τον Γιώργο Παπαδάκη και δίπλα του... ότι τους φωτίσει ο Θεός. Ο Καφάτος, αρχισυντάκτης στο Πρωινό mou, αποχώρησε (αναμενόμενο) και η Ελένη κάνει τα μπάνια της στην Άχλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου