Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Weekly Whispers


+Rihanna

Θα είναι το νέο πρόσωπο στη διαφημιστική καμπάνια των εσωρούχων Emporio Armani και Armani Jeans για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2011-2012. Ο εκπρόσωπος του οίκου δήλωσε ότι η φωτογράφηση έγινε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη και οι καμπάνιες θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο.

+Marc Jacobs:Μπλουζάκια για καλό σκοπό

Συνεργάζεται με την Aid for Aids International και τα σχέδια στα μπλουζάκια, σχεδιάστηκαν από τα παιδιά του προγράμματος AFAI's Children Programs Latin America and the Caribbean, που πάσχουν από την ασθένεια, ενώ η σειρά περιλαμβάνει 6 διαφορετικά στιλ. Όλα είναι σε μαύρο φόντο και αποτυπώνουν μια νοσοκόμα, ένα κοριτσάκι αγγελάκι και πολλά αυτοκινητάκια. Κοστίζουν 35 δολάρια το ένα, τα έσοδα θα διατεθούν στη AFAI και είναι διαθέσιμα στη μπουτίκ Marc Jacobs αλλά και online.

+Jean Paul Gaultier for La Perla

Μαζί με τη νέα συλλογή εσωρούχων θα παρουσιάσει και την πρώτη σειρά μαγιό για την La Perla. Η συλλογή θα περιλαμβάνει bandeau μπικίνι, ολόσωμα μαγιό αλλά και μαγιό με εντυπωσιακά cut-outs. Χρώματα που πρωτοστατούν κόκκινο, χακί, μαύρο, πορτοκαλί της άμμου και οι αποχρώσεις του τιρκουάζ. Τα μαγιό θα είναι διαθέσιμα από τον Ιανουάριο του 2012 και θα ενσωματωθούν στην ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου για το 2012. Θα τα βρείτε στα καταστήματα La Perla και Jean Paul Gaultier  και οι τιμές ξεκινούν από τις 225 λίρες Αγγλίας.

+Συναυλία

Στις 19/07 στο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Βείκου στο Γαλάτσι ο Πάνος Μουζουράκης σε μια ωραία μουσική παράσταση που θα σας ταξιδέψει.

+Έξοδος

Σας προτείνω δείπνο στο roof garden του εστιατορίου "Kuzina" για να γευτείτε εκτός από τα καταπληκτικά φαγητά του σεφ Άρη Τσανακλίδη και την , επίσης ,εκπληκτική θέα. Δοκιμάστε τα γλυκά!!

+Τηλεοπτικά

Στο Star μένουν τελικά όλοι στην θέση τους αν και ο Αιμίλιος Λιάτσος θα έδινε αυτό το κάτι που λείπει από την μεσημεριανή ζώνη. Το Κους-Κους και το Δέστε τους έριξαν αυλαία και επιτέλους θα κοιμηθώ. Όποιος με ενοχλήσει 4-6 το απόγευμα...

+Coming soon

Η βραδιά Τανγκό ήταν μόνο η αρχή. Περισσότερα δώρα θα ακολουθήσουν μέσα στο καλοκαίρι. Stay tuned!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου