Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Weekly Whispers

H Athena Boutiva επιλέγει...

+Lara Stone for Calvin Klein

Είναι το νέο πρόσωπο για τη σειρά εσωρούχων του οίκου, Naked Glamour. Η σειρά θα περιλαμβάνει εκτός από εσώρουχα σε ουδέτερα χρώματα και πιτζάμες. Ο πρόεδρος και CEO του brand δήλωσε "το σέξαπιλ της ταιριάζει πολύ με το ύφος του brand.

+Pamela Anderson

Συνεργάστηκε με την εταιρεία Secrets in Lace για να σχεδιάσει σέξι κάλτσες. Η συλλογή ονομάζεται Pamela Couture Collection και φυσικά την παρουσίαση την κάνει η ίδια!

+Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Είναι το πρόσωπο της νέας διαδικτυακής καμπάνιας του οίκου Dolce&Gabbana. Αυτό που έβγαζε στο φακό ήταν πρωτόγνωρο για τους σχεδιαστές και την  επέλεξαν αμέσως. Τον τελευταίο χρόνο ζει και εργάζεται στο εξωτερικό ενώ μέχρι τώρα έχει κάνει editorials μόδας, έχει λάβει μέρος σε διάφορες καμπάνιες καθώς και σε fashion weeks.

+Prada συλλεκτική τσάντα

Μόνο σε 20 κομμάτια και σε τρία νέα σχέδια θα κυκλοφορήσουν οι συλλεκτικές τσάντες Prada εξολοκλήρου από δέρμα κροκό. Κάθε μια έχει μια μεταλλική πλακέτα με τον αύξοντα αριθμό. Θα τις βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα του Μιλάνου, Beverly Hills, Λας Βέγκας, Λονδίνου, Παρισίου και του Μονακό.

+Συναυλία


Στις 26 Ιουλίου μην χάσετε τον μοναδικό Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας. Δώσε μου ένα φιλί ότι θυμάμαι να το ξεχάσω ...

+Έξοδος

Εστιατόριο Prosopa στην οδό Μεγ. Βασιλείου 52&Κωνσταντινουπόλεως 4 περιοχή Ρούφ. Μια επίσκεψη θα σας πείσει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου