Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Weekly Whispers


+Προσφορές

Δεκαήμερο προσφορών στα Staff με έκπτωση 30% σε όλα τα είδη και 20% στα τζινς. Επίσης, δεκαήμερο προσφορών στα nak shoes καθώς και όλα τα αγαπημένα αξεσουάρ της καλοκαιρινής συλλογής της Bally με έκπτωση 50%. Η προσφορά ισχύει για τη μπουτίκ στα Golden Hall και της Θεσσαλονίκης.

+Victoria Beckham


Λανσάρει νέα οικονομική σειρά ρούχων που είναι εμπνευσμένα από τον χαρακτήρα καρτούν Emily the Strange. Η νέα συλλογή θα βγει την Άνοιξη του 2012 και οι τιμές θα κυμαίνονται από τα 550-900 δολάρια.

+Roberto Cavalli

Η νέα καλοκαιρινή παιδική συλλογή για το 2011 ονομάζεται Angels&Devils και περιλαμβάνει ρουχαλάκια για μωράκια και μικρά κοριτσάκια έως 12 χρονών, σε υπέροχους ρομαντικούς χρωματισμούς.

+Γάμοι


Επιτέλους, το δώσαμε το αγόρι! Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό παντρεύτηκε την Σαρλίν Γουίτστοκ. Αγόρια μην ανησυχείτε όλοι θα παντρευτείτε!! Η πανέμορφη Kate Moss ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Jamie Hince. Επίσης, η φίλη μου η Σοφία με τον Δημήτρη της. Να ζήσετε και πολλές πολλές ευχές!!

+Έξοδος

Περιοχή; Γκάζι Μαγαζί; Θελήσεις! Για όσους λατρεύουν το καλό φαγητό (δοκιμάστε οπωσδήποτε το κοτόπουλο με μέλι και ουίσκι!) . 
210 3456909, Ιάκχου 5!

+Blogger

Την λένε Emelia είναι μόλις, 19 χρόνων,  έχει το δικό της Fashion blog thesugarplumfairysmagic.blogspot.com και παρά το νεαρό της ηλικίας της οι δημιουργικές της δραστηριότητές θυμίζουν επαγγελματία του χώρου! Ένα κλικ θα σας πείσει...

+Διαφήμιση



Και μη ξεχνάτε! Αν θέλετε να γνωστοποιήσετε τη δουλειά σας ή το κατάστημα σας, επικοινωνείτε στο aboutiva@yahoo.gr!

2 σχόλια: