Κυριακή 1 Μαΐου 2011

WEEKLY WHISPERS # 6


H features editor , Αθηνά Μπούτιβα, κάνει την ετυμηγορία της εβδομάδας...

+Σεμινάρια μαγειρικής
Λατρεύεις την μαγειρική; Δεν έχεις παρά να πας στο Studio Sidayes του σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου ή στο SOS Cooking της Μυρσίνης Λαμπράκη και να παρακολουθήσεις τα σεμινάρια μαγειρικής που παραδίδουν. Το μάθημα στον Αλέξανδρο διαρκεί 2,5 ώρες και κοστίζει 50 ευρώ. Η Μυρσίνη πάλι σου δίνει και τη δυνατότητα να την καλέσεις στο σπίτι σου είτε για ατομικό μάθημα είτε για να σε βοηθήσει στο μαγείρεμα για μια ειδική περίσταση. Σούπερ!

+Φώτης Σεργουλόπουλος
Ως ειδικός και κάτοχος πτυχίου Υγιεινολόγου (όχι παίζουμε) θα σας πω ότι πράγματι ο χρυσίζων σταφυλόκοκκος (S. aureus) προκαλεί πυώδη φλεγμονή, θρόμβωση και νέκρωση των γύρω αγγείων. Η μετάδοση γίνεται από μολυσμένα τρόφιμα, αέρα, ενδύματα και άλλα αντικείμενα. Εισέρχεται στον οργανισμό από το δέρμα. Περαστικά!

+Άννα Βίσση
Κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Κύπρο είπε: "Εμένα με λένε Άννα. Είμαι η Άννα Βίσση του Νέστορα και της Σοφίας και γεννήθηκα στη Λάρνακα στα μισά του περασμένου αιώνα".

+Ρούλα Κορομηλά

Είναι υπέροχη στο Greek Idol 2. Λαμπερή και πολύ ωραία ντυμένη. Μία παράκληση μόνο : Ρούλα, στο επόμενο live θέλω να φορέσεις λευκό ή κόκκινο φόρεμα!

+Angelina Jolie for Louis Vuitton
Θα είναι η νέα μούσα του γαλλικού οίκου. Ενδιαφέρουσα επιλογή.

-Πρίγκιππας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον
Η νύφη μόνο για μελλοντική Βασίλισσα δεν έμοιαζε. Τα μαλλιά και το make-up της δεν απέπνεαν κάτι το αριστοκρατικό. Σίγουρα δεν έχει το στυλ και τη φινέτσα ούτε της Lady D ούτε της Βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας. Ο Γουίλιαμ πάλι μια εμφύτευση την χρειαζόταν σίγουρα.

-Διάσημοι οίκοι...ξηλώνουν σχεδιαστές
Οι νέοι νόμοι της αγοράς δεν θέλουν κολεξιόν που δύσκολα φτάνουν στις βιτρίνες, αλλά ευκολοφόρετα ρούχα σε προσιτές τιμές. Γι'αυτό οι οίκοι Balmain και Cacharel ξήλωσαν τος Κριστόφ Ντεκαρνέν και Σεντρίκ Σαρλιέ αντιστοίχως και οι δυο είχαν παίξει καθαριστικό ρόλο στην αναγέννηση των οίκων. Επίσης, ο οίκος Azzaro ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με τη Βανέσα Σεβάρ, η οποία είχε ξεκινήσει ως δεξί χέρι του ιδρυτή του, Λορί Αζαρό και ο Μίλαν Βουκμίροβιτς απολυόταν από διευθυντής δημιουργικού του οίκου Trussardi.

-Ευγενία Μανωλίδου

Πόσα λάθη...

-Τίμης Παρίσης
Έφυγε στα 52 του χρόνια ένας μέτρ της μόδας. Θυμάμαι έναν ευγενέστατο άνθρωπο που πάντα έβρισκε μια γλυκιά δικαιολογία για να μην έρθει στην εκπομπή που δούλευα γιατί δεν ήθελε να μπου πει ότι δεν συμπαθούσε την παρουσιάστρια! Από τα πιο γνωστά το ατελιέ του στην γωνία της Αναγνωστοπούλου με υπέροχες νυφικές δημιουργίες. RIP.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου