Κυριακή 29 Μαΐου 2011

WEEKLY WHISPERS



Τα αγαπημένα σας συν και πλην, από την Αθηνά Μπούτιβα.

+Προσφορές

Επισκεφθείτε τα καταστήματα Raxevsky Stock από 26/05-04/06 και βρείτε προσφορές έως και 75% σε ρούχα και υποδήματα. Το All About Shoes&Fashion στην περιοχή του Περιστερίου οργανώνει μεγάλο καλοκαιρινό bazaar από 26/05-04/06. Μπορείς να αγοράσεις προϊόντα από όλα τα επώνυμα brands προηγούμενων σεζόν, με έκπτωση έως και 80%. Εκτός από παπούτσια θα βρεις ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ.

+Μυστικό Bazaar


Σκουφά 18 στο Κολωνάκι έως τις 04/06 bazaar με εκπτώσεις ονειρικές σε σχεδιαστές όπως:Valentino, Fendi, Ferragamo, Zegna, Prada, Givenchy...



+Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας


Είναι ένα διεθνώς μοναδικό, διαδραστικό μουσείο, που χρησιμοποιεί τα εκθέματα του, το παιχνίδι και τα παραμύθια για να ενθαρρύνει τα παιδιά να γνωρίσουν τον εαυτό τους και να κατακτήσουν τον κόσμο των συναισθημάτων... ενώ ταυτόχρονα ευαισθητοποιεί τους ενήλικες σε θέματα που αφορούν τη συναισθηματική ανάπτυξη.

+Mc Arthur Glen
Εγκαίνια στις 2 Ιουνίου για το πρώτο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα. Θα είναι ακόμη και την Κυριακή ανοικτό για το καταναλωτικό κοινό. Θα βρείτε brands όπως:Guess, Moschino, Replay, Vardas, Versace, Haralas, Lacoste, Lapin, Toi&Moi, Nine West, BoConcept, Καλογήρου, Άννα Μαρία Μαζαράκη και πολλά άλλα!!

+Θεοδωρίδου - Μαρινέλλα
Ραντεβού το χειμώνα στον "Βοτανικό". Εγώ πάντως θα πάω σίγουρα γιατί αγαπώ Νατάσα. Από τα καλύτερα παιδιά !

+Έξοδος
Έως τις 29 Μαίου εάν επισκεφθείτε ένα από τα 14 καταστήματα της La Pasteria εκτός από το υπέροχο φαγητό που θα γευτείτε θα μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε μια από τις 14 fashionable designer bag. Η επώνυμη τσάντα των ονείρων σας βρίσκεται μόνο ένα γεύμα μακριά. Θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες εβδομάδες μόδας γι' αυτό μην ανησυχείτε.


-Όπρα Γουίνφρει

Αυλαία έριξε το σόου της, μετά από 25 χρόνια συνεχούς τηλεοπτικής παρουσίας. Το τελευταίο επεισόδιο ήταν αφιερωμένο στο κοινό και στους θαυμαστές της. Έδειξε αποσπάσματα από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές του σόου.

-Κέιτ Μίντλετον

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του "In Touch Weekly", η σύζυγος του Πρίγκιπα Γουίλιαμ δεν μπορεί να τεκνοποιήσει λόγω σοβαρών προβλαμάτων υγείας που αντιμετώπισε στην εφηβεία. Μάλιστα, ο βασιλικός γιατρός φέρεται να επιβεβαίωσε την πληροφορία την οποία λένε ότι διέρευσε στους διαδρόμους του παλατιού από την  Καμίλα.

-Οικονομική Κρίση

Δεν βλέπω φως στο τούνελ και ελπίζω να μην χρεοκοπήσουμε γιατί... έχετε γεια βρυσούλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου