Κυριακή 15 Μαΐου 2011

WEEKLY WHISPERS


 Η Αθηνά Μπούτιβα, επί το έργον...

+Αγροτικό χωριό

13-15/05 η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων θα μετασχηματιστεί σε ένα Αγροτικό χωριό για να γνωρίσουμε πιστοποιημένα και παραδοσιακά προιόντα, να ενημερωθούμε για τις ευεργετικές ιδιότητες, να γευτούμε μοναδικές συνταγές και για να γνωρίσουν τα παιδιά παιχνίδια που χάνονται.


+Bazaar και εκπτώσεις


14-15/05 το Κέντρο Ζωής αναγνωρισμένο μη κερδοσκοπικό σωματείο για την υποστήριξη ατόμων με HIV διοργανώνει bazaar Δραγούμη και Διοχάρους, Ιλίσσια. Ρούχα, αξεσουάρ και καλλυντικά σε τιμές κόστους. Στα ομώνυμα καταστήματα της Raxevsky μέχρι 21/05 εκπτώσεις 30% στη νέα της collection.


+Μυστικά κουτιά


Το Boxes n' Foxes στην οδό Αρχελάου 23 στο Παγκράτι είναι ένα μαγαζάκι που αυτοαποκαλείται "υπηρεσία δώρου" φροντίζει να σας δώσει την απαραίτητη έμπνευση και τα κατάλληλα υλικά. Η διακοσμήτρια Χαρά δημιουργεί υπέροχα κουτιά από ταπετσαρίες και υφάσματα και μαζί επιλέγετε τι θα περιέχουν από design αντικείμενα μέχρι βιβλία.


+Έξοδος


Το "Βυζαντινό" στο Athens Hilton προσφέρει γεύμα με 22 ευρώ. Περιλαμβάνει Rib-eye μπριζόλα, σαλάτα, λουκουμάδες, ένα ποτήρι κρασί και δωρεάν parking.


+Oprah Winfrey Way


Σε κεντρικό δρόμο του Σικάγο φιγουράρει το όνομα της κοντά στο στούντιο που επί 25 χρόνια έβγαινε ζωντανά το επιτυχημένο σόου της. Η ίδια δήλωσε "Αυτό είναι ακόμη καλύτερο από ένα Όσκαρ ή ένα Emmy".


+Ρούλα Κορομηλά


Έχω και εγώ τις αδυναμίες μου! Η τελευταία εμφάνιση με το κόκκινο παντελόνι(τα έλεγα εγώ) ήταν μακράν η καλύτερη. Το επόμενο Σάββατο θέλω πάλι χρώμα...


+ΠΑΟ
 

 Θέλω και το έβδομο!!!

-Pierre Gardin

Ο Γάλλος σχεδιαστής θέλει να πουλήσει τον οίκο μόδας του για 1, 46 δισεκατομμύρια δολλάρια. Εκτιμητές λένε ότι ζητάει πολλά χρήματα και οι ίδιοι τον κοστολογούν στα 200 εκατομμύρια ευρώ. Εκτός από τον δικό του οίκο μόδας έχει και το δικό του κρασί, θέατρο, εστιατόρια, ξενοδοχεία, άρωμα...

-Καιρός

Ας αποφασίσει επιτέλους γιατί μας έχει τρελάνει !!

-+Ξέρεις Εσύ

Μπορεί να μην μιλάω αλλά, πάντα στο τέλος κάνω την έκπληξη. Έχω a-plan... Wish me luck γιατί μην ξεχνάτε τι τύχη φέρνω..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου