Κυριακή 8 Μαΐου 2011

WEEKLY WHISPERS

H features editor, Αθηνά Μπούτιβα, στα συν και πλην της εβδομάδας..

+Swap not Shop

Η Σάντρα, η Βιβιάνα και η Θάλεια (μικρές fashion bloggers) πιστεύοντας ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάζουν χέρια, οργανώνουν σήμερα το περιβόητο Swap not Shop, στην οδό Αβραμιώτου 6-8 στο κέντρο της Αθήνας. Ότι περισσεύει από την ντουλάπα σας μπορείτε να το ανταλλάξετε με κάτι αντίστοιχο που θα σας γυαλίσει.

+Ο οίκος Lanvin

Ετοιμάζει την πρώτη του παιδική σειρά ρούχων. Η συλλογή θα περιλαμβάνει 25 διαφορετικά κομμάτια για κοριτσάκια 4-10 χρονών. Όσο για τις τιμές δήλωσαν "Θέλουμε να παραμείνουμε στον κόσμο της πολυτέλειας".

+ "Μικρό Μουσείο"

Θερμοπυλών και Μεγάλου Αλεξάνδρου γωνία στο Μεταξουργείο δυο φίλες η Χριστίνα και η Κατερίνα μάζεψαν μικρά αντικείμενα που δε χρειάζονται πια δίνοντας τους τη δεύτερη ευκαιρία που τους αξίζει. Οι τιμές κάτι παραπάνω από καλές. Μπορείτε να βρείτε μικρούς θησαυρούς από ρούχα και αξεσουάρ, παλιά έπιπλα "εκτός μόδας" και vintage αυγοθήκες μέχρι παλιές οθόνες H/Y. Σε όλο το χώρο υπάρχουν ευρηματικά χειρόγραφα σημειώματα της Χριστίνας που σας καθοδηγούν στις μικρές ιστορίες των αντικειμένων.

+Προσφορές

5-14/05 στο κατάστημα Liu Jo στο Golden Hall όλα τα προιόντα των αγαπημένων σας brands με έκπτωση 30%. Τις ίδιες ημέρες τα "Miss Sixty" στο The Mall Athens και στη Γλυφάδα έχουν σε επιλεγμένα είδη έκπτωση 30%.

+Λούκας Γιώρκας

Ένα υπέροχο τραγούδι μοναδικά εκτελεσμένο. Καλή τύχη!!

+Έξοδος

Αυτή την εβδομάδα σας προτείνω την "Μεσπιλέα" στο Γκάζι. Ωραίο φαγητό, μεγάλες μερίδες και να πείτε στην κυρία Ιωάννα να σας κρατήσει προφιτερόλ για το τέλος. Το πιο γευστικό και απολαυστικό της Αθήνας!!


- Θανάσης Βέγγος

Έφυγε στα 84 του χρόνια. Δεν σπούδασε υποκριτική, ήταν αυτοδίδακτος και το 1959 έβγαλε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, αφού έδωσε εξετάσεις μπροστά σε μια επιτροπή και αναγνωρίστηκε, πρώτη φορά, το εξαιρετικό ταλέντο του. Καλό ταξίδι "Καλέ μου άνθρωπε".


- Ελληνική τηλεόραση


Επαναλήψεις, επαναλήψεις, επαναλήψεις...


- Η διάθεσή μου


Δεν είμαι καλά μάλλον γιατί έχω τα γενεθλιά μου την Τετάρτη. Κλείνω τα 17 και πάω στα 18...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου