Κυριακή 22 Μαΐου 2011

WEEKLY WHISPERS

 
Η Αθηνά Μπούτιβα μετράει συν και πλήν
+Rakas Fashion Party Bazaar

25-28/05 στις αποθήκες Rakas, Λ. Κηφισίας 22 στο Μαρούσι μετά τον Αντέννα θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ρούχα, υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ κορυφαίων σχεδιαστών του εξωτερικού όπως:DVF, Mulberry, Marc by Marc Jacobs, Celyn B, Pinko και πολλά άλλα, με εκρηκτικές εκπτώσεις που θα φτάνουν έως και 80%!!


+Φιλανθρωπικό Bazaar


23-25/05 στο Ξενοδοχείο Αμαλία στο Σύνταγμα διοργανώνεται για τρίτη συνεχή φορά το Bazaar γυναικείας και ανδρικής ένδυσης της Αμυμώνη. Γνωστές βιοτεχνίες ρούχων και αξεσουάρ, επώνυμοι οίκοι και Σχεδιαστές Μόδας προσφέρουν εμπορεύματά τους για τους σκοπούς της Αμυμώνη.


+Versace


Λανσάρει νέα παιδική συλλογή ρούχων. Είναι η δεύτερη απόπειρα του οίκου, η προηγούμενη σταμάτησε το 2004. Η νέα παιδική συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012 θα είναι Λαμπερή και Πολύχρωμη. Θα περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ για παιδιά έως και 12 ετών.


+Παιχνίδια


Γράμμου 39 Βριλήσσια εδώ θα βρείτε ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα που ειδικεύεται στα παιχνίδια που δεν έχετε ξανακούσει και θα σας ακονίσουν το μυαλό. Το πιο ωραίο βέβαια στο Playscape κρύβεται στο πίσω μέρος. Εκεί ο ιδιοκτήτης Γιάννης φρόντισε να φτιάξει έναν ειδικό χώρο για να δοκιμάζετε τα παιχνίδια που σας εξιτάρουν περισσότερο προτού τα αγοράσετε.


+Moschino


Θες το σκυλάκι σου να είναι μέσα στη μόδα; Δεν έχεις παρά να του κάνεις ένα δωράκι από τη νέα συλλεκτική συλλογή Moschino Pets η οποία είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο onlinestore
yoox.com.

+Τζαζ Φέστιβαλ


24-29/05 στη Τεχνόπολη στο Γκάζι θα διεξαχθεί το ενδέκατο Ευρωπαικό Φεστιβάλ Τζαζ και για πρώτη φορά θα εκπέμπεται ζωντανά στο διαδίκτυο.


+Έξοδος


Για τους λάτρεις του Κέντρου μια βόλτα στο "Τζίτζικας και Μέρμηγκας" στο Σύνταγμα αξίζει!


+Στέλιος Μάινας


  Για την ερμηνεία του στο ρόλο του Γιώργη.


-Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ

Χώρισε μετά από 25 χρόνια γάμου. Αιτία χωρισμού το εξώγαμο παιδί που είχε αποκτήσει με την οικιακή βοηθό και κατάφερε να κρατήσει κρυφή την ύπαρξη του για περισσότερα από 10 χρόνια.
Gee!

-Γιώργος Λιάγκας


Σε εγχείριση περιτονίτιδας υπεβλήθη ο γνωστός παρουσιαστής. Τα έχουν ματιάσει τα παιδιά!


-Στρος Καν


Εμείς γιατί δεν σκεφτήκαμε να του ρίξουμε μια καμαριέρα δίπλα μπας και βλέπαμε μια άσπρη μέρα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου