Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

5 ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ MAD (ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΔΩ)

Η συντάκτρια Βίκυ Τζανακάρη καταγράφει τις uncensored σκέψεις της για τα φετινά βραβεία Mad.


5. Φέτος, τόσο η διαφημιστική εταιρία που είχε αναλάβει το promotion όσο και στελέχη του MAD είχαν ένα..διαφορετικό ύφος απέναντι στο γεγονός, πολύ αφ’υψηλού και… 90s.  Οι προσκλήσεις ήταν κάτι σαν το ιερό δισκοπότηρο ενώ άπαντες υποστήριζαν πως θα θυμίζει διοργάνωση εξωτερικού. Συγκεκριμένα, εργαζόμενη στο κανάλι μου τόνισε  «προσκλήσεις φέτος θα δοθούν αυστηρά και μόνο σε παρουσιαστές και executives – πουθενά αλλού!» Τι κρίμα που τίποτα από αυτά δεν επαληθεύτηκε καθώς οι προσκλήσεις (δήθεν προσωπικές και μη μεταβίβασιμες) από κανέναν δεν ελέγχθησαν και έτσι πάλι υπήρχε overbooking με όποιον περνούσε να μπορεί να κάθεται άνετα σε θέσεις προσκλήσεων ή VIPS.

4. Στο ίδιο μήκος κύματος καταρρίφθηκε το γεγονός ότι οι πόρτες θα κλείσουν αυστηρά 20.30 (μάλλον είχαν προβάρει μόνο το ύφος και καθόλου την οργάνωση). Έτσι, εμείς είδαμε κανονικά κόσμο να μπαίνει μέχρι τις 21.40! Σε αυτό βέβαια φταίει εν μέρει το κανάλι (πχ στο θέμα του κόσμου που είχε αγοράσει εισητηριο υπήρξε υπερβολική καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση ) εν μέρει στους Έλληνες “celebrities” οι οποίοι κολλημένοι στο απαρχαιωμένο lifestyle των 90s θεωρούν πως αν δεν καθυστερήσουν 1-2 ώρες δεν είναι μεγάλα ονομάτα (καλά, βραβεία OSCAR ή έστω MTV awards δεν τα έχουν παρακολουθήσει ποτέ;) .

3. Επίσης, εντύπωση προκάλεσε η απόλυτη έλλειψη φαντασίας στους απονεμητές . Το άλλοτε χαρακτηριστικό του θεσμού (τα φαινομενικά αταίριαστα αλλά ενδιαφέροντα ζευγάρια) διαδέχθηκαν οι: παρουσιαστές του Πλάκα Κάνεις, συμμετέχοντες του DWTS, η Δούκισσα Νομικού (!!) παρουσίασε το πρώτο βραβείο κλπ κλπ Η ίδια νύστα επικράτησε και στους νικητές καθώς είναι κοινό μυστικό πως κανένας καλλιτέχνης μεγέθους Ρουβά, Βανδή, Ρέμου κλπ δεν παρακολουθεί βραβεία αν δεν κερδίσει τουλάχιστον ένα.

2. Ο Σάκης Ρουβάς έκανε “εντυπωσιακή” άφιξη στη σκηνή, κρεμασμένος από ένα σχοίνι. Ζζζ.

1.   Αν και το κλειστό γήπεδο TAE KWO DO είναι απείρως καλύτερο από το Θέατρο Βράχων, εν τούτοις είχε πρόβλημα κλιματισμού και υπερβολικά άβολες θέσεις.

*Δεν υποστηρίζω πως η βραδιά δεν είχε τα θετικά της αλλά αυτά θα τα διαβάσετε – υπερδιογκωμένα- παντού….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου