Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

SAKIS NEEDS YOU!


Η Sakis Rouvas Collection, από τα SPRIDER STORES, αναζητά τα επόμενα ταλέντα στο χώρο του σχεδίου μόδας! Οι νικητές θα δουν το σχέδιό τους να φιλοξενείται στη συλλογή του Σάκη της επόμενης σεζόν και να κερδίσουν πλήρη υποτροφία σπουδών από το ΙΕΚ ΑΚΜH διεκδικώντας και μια σταδιοδρομία κοντά στους μεγάλους της μόδας.

Ο διαγωνισμός που θα ολοκληρωθεί 25/6, γίνεται μέσω Web και Social Media και μπορούν συμμετέχουν όλοι όσοι επισκεφθούν τη σελίδα της Sakis Rouvas Collection στο Facebook http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Sakis-Rouvas-Collection-Official-Fanpage/112074252195009) και «ανεβάσουν» το σχέδιό τους!

Από τα 10 καλύτερα σχέδια που θα αναδειχτούν με ηλεκτρονική ψηφοφορία στο Facebook, οι 3 νικητές (με τα καλύτερα σχέδια) που θα επιλεγούν από τον Σάκη Ρουβά, τη δημιουργική του ομάδα και εκπροσώπους των διοργανωτών θα δουν το ρούχο τους να μπαίνει στη χειμερινή Sakis Rouvas Collection, θα κερδίσουν υποτροφία σπουδών από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ για να κάνουν το ταλέντο τους επάγγελμα και θα παραλάβουν το πρώτο κομμάτι από το σχέδιό τους με αφιέρωση από τον Σάκη Ρουβά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου