Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Weekly Whispers ***

Τι ανακάλυψε η δαιμόνια features editor, Αθηνά Μπούτιβα ;


+Bazaar

6/06-25/06 στην Πειραιώς 222 στον Ταύρο η Shop&Trade διοργανώνει bazaar. Θα βρείτε ρούχα γυναικεία και παιδικά, παπούτσια και αξεσουάρ με έκπτωση σε όλα 65%. Σε ορισμένες γωνιές θα υπάρχουν κομμάτια σε ακόμη χαμηλότερες τιμές. Brands όπως Nolita, Andy Warhol, Desigual, Pepe Jeans και Miss Sixty περιμένουν να γίνουν δικά σας!!

+Swarovski

Το αγαπημένο μας brand κλέβει τις εντυπώσεις και με μια υπέροχη συλλογή γυαλιών ηλίου. Εμπνευσμένα από το σχήμα του κρυστάλλου και όχι στολισμένα απλώς με κρύσταλλα. Το απόλυτο φετίχ κάθε στυλάτης παρουσίας.

+Shine on

Με την καλλιτεχνική συμβολή του Μάριου Βουτσινά, αγαπημένα κειμήλια αποκτούν λάμψη για πάντα! Τώρα μπορείς να προστατεύσεις ένα αντικείμενο συναισθηματικής αξίας, όπως τα πρώτα παπουτσάκια του μωρού σου, κάνοντάς το μεταλλικό στη Shine4ever.gr!

+Μπαλαρίνες

Η καλύτερη εκδοχή τους κυκλοφορεί από την εταιρεία Repetto. Οι μπαλαρίνες της ξεχωρίζουν γιατί είναι chic, πολύ μαλακές και κυκλοφορούν σε πολλές παραλλαγές.

+Άρχοντας των Δακτυλιδιών

Η νέα ταινία θα βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2012, με τίτλο "The Hobbit: An Unexpected Journey". Θα είναι το πρώτο από τα δύο prequel, ένα είδος προλόγου της τριλογίας του "Άρχοντα των Δακτυλιδιών".


+New York Times

Για πρώτη φορά στην ιστορία της εφημερίδας τα καθήκοντα του διευθυντή σύνταξης αναλαμβάνει η μέχρι πρότινος αρχισυντάκτρια Τζιλ Άμπραμσον. Η ίδια παρομοίασε τον διορισμό της με "άνοδο στον παράδεισο".


+Απόδραση

Που; Μα φυσικά στο πανέμορφο Αγκίστρι. Μόλις μισή ώρα από την Αθήνα. Να κλείσετε δωμάτια μόνο εγκαίρως και θα περάσετε σίγουρα υπέροχα. Μου αρέσει τόσο πολύ αυτό το νησάκι... Αχ!
 

-Κρατική Τηλεόραση

Κανονικά θα πρέπει να μας πληρώνουν για να τους βλέπουμε. Εκπομπές για έναν μόνο μήνα... Έλεος.


-Δελτία Ειδήσεων


Σε λίγο θα ξεκινήσουμε τα αντικαθλιπτικά για να μπορούμε να τα παρακολουθούμε. Μανώλη, πότε θα μας πεις κάτι ευχάριστο να γελάσει και λίγο η Όλγα;


-Τρόικα


Το βλέπω θα μπουν στα τεκμήρια διαβίωσης και τα Burberry!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου