Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Shh! Weekly Whispers


η Αθηνά Μπούτιβα επι το έργον...

+Bazaar επίπλων

Όσοι φτιάχνετε το καινούργιο σας σπίτι αλλά, και όσοι το ανακαινίζετε μπορείτε να επισκεφθείτε έως τις 18 Ιουνίου τα καταστήματα «Νέο Κατοικείν» του Κολωνακίου ή της Αλίμου και να βρείτε έπιπλα με έκπτωση έως και 70%.

+Giuseppe Zanotti

Ρομαντικά πέδιλα με έναν αιθέριο φιόγκο που δένει στον αστράγαλο. Πολύ ωραία και πρωτότυπη επιλογή για όσες σκοπεύουν να παντρευτούν!!

+Diane Von Furstenberg

Συνεργασία με τη Gap συμφώνησε η γνωστή σχεδιάστρια. Θα δημιουργήσει μια σειρά ρούχων για παιδιά, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο Μάρτιο. Θα περιλαμβάνει ρούχα για κορίτσια μέχρι 2 ετών, καθώς και για κορίτσια που φτάνουν μέχρι και την εφηβεία. Όσο για τις τιμές θα είναι προσιτές στα επίπεδα της Gap.

+Παρά πέρα

Αναρωτιέστε τι είναι αυτό; Πρόκειται για έναν ολοκαίνουργιο πολυχώρο στην οδό Αχαρνών 61. Ο στόχος του είναι να μαζέψει όλα τα ανήσυχα πνεύματα της πόλης. Σε μία ατμόσφαιρα πανηγυριού θα συναντήσετε εκεί δημιουργούς και καλλιτέχνες κάθε είδους, ο καθένας με ένα δικό του κομμάτι χώρου. Κάντε βόλτες ανάμεσα στα περίπτερα, ψωνίστε χειροποίητες δημιουργίες, παρακολουθήστε εκθέσεις και δρώμενα και όταν κουραστείτε καθίστε στο καφέ-εστιατόριο, ανοιχτό σχεδόν όλη τη μέρα, με Ιταλό σεφ και γεύσεις που θα σας ταξιδέψουν από τη Μικρά Ασία ως τη Νότια Ιταλία. Πολύ έξυπνη ιδέα τη βρίσκω…

+Private chef services

Η Lutece Hospitality Consultants εγκαινιάζει τη νέα υπηρεσία Private chef services. Τι είναι αυτό; Με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2109690160 έμπειρος chef ψωνίζει για σένα τα υλικά, έρχεται στη κουζίνα σου, μαγειρεύει το γεύμα πέντε αστέρων που τόσο λαχταράς και στο τέλος την αφήνει όπως τη βρήκε. Για όσους άνδρες δεν ξέρουν να μαγειρεύουν…και θέλουν να κάνουν κάτι πρωτότυπο στη σύντροφο τους!

-"Χαμόγελο του παιδιού"

16 χρόνια έργου και προσφοράς αλλά, για να μπορέσει να συνεχίσει να υπάρχει και να βοηθάει τα παιδιά θα πρέπει να ενισχύσουμε τις ανάγκες του. Από τις 14 έως τις 18 Ιουνίου διοργανώνεται Καλοκαιρινό Bazzar την Αίθουσα του Αττικού Μετρό στο Σύνταγμα. Να είστε όλοι εκεί.

-Ζήνα Κουτσελίνη

Σε συνέντευξη της στο "Εγώ" όταν ρωτήθηκε για τη Ρούλα Κορομηλά δήλωσε ότι δεν θα της κάνει κριτική αλλά, σε ένα οποιοδήποτε δικό της προγραμματισμό δεν θα χωρούσε η Ρούλα! Που να την σχολίαζε κιόλας! (σσ γιατί η Ρούλα πετάει τη σκούφια της για να συνεργαστεί με τη Ζήνα!)

-Η Ασχήμια

Δεν μπορώ να βλέπω άσχημους ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι ωραίοι μέσα/έξω. Μου προσβάλλουν την αισθητική. Να "απλώνουν" το χέρι τους ως εκεί που μπορούν να φτάσουν πλιζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου